Interieurontwerp bedrijven

Interieurontwerp bedrijven

The Home Factory is dé specialist op het realiseren van een interieurontwerp voor bedrijven. Wij zijn van mening dat we met een doordacht interieurontwerp uw bedrijf en medewerkers beter tot hun recht kunnen laten komen. Is uw bedrijfsinrichting nog wel zo representatief als op de dag van de opening? Of wilt u net een nieuw pand betrekken maar qua kantoorinrichting geen idee waar te beginnen? Dan bent u bij The Home Factory aan het juiste adres. Ons Stijlvol Ontwerpconcept biedt volop maatwerk mogelijkheden. Samen met u ondernemen wij een persoonlijke ontdekkingstocht naar uw ideale bedrijfsinrichting, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te verhelderen en aan te scherpen. Benieuwd naar de mogelijkheden van ons maatwerk concept? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een inspiratiesessie.

 Stijlvol Interieurontwerp voor bedrijven

Bij de start van een zakelijk ontwerptraject kijken wij altijd door de ogen van uw medewerkers en doelgroep. Het is ontzettend belangrijk dat de inrichting van uw bedrijf past bij uw positionering. Door te spelen met kleuren, materialen, meubels en maatwerk kunt u de merkwaarden van uw bedrijf versterken. We zorgen dat het plaatje klopt met het verhaal. The Home Factory volgt voor u altijd de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Wilt u weten wat voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van interieurontwerp voor bedrijven? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij adviseren u graag over hoe u het ‘nieuwe werken’ toe kunt passen in uw bedrijfsinrichting en beantwoorden al uw inrichtingsvragen.

  • interieur designer inhuren

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Intake / Kennismakingsgesprek
  • Persoonlijk bedrijfsstijlplan
  • Ontwerp voor uw nieuwe bedrijfsinrichting
  • Het bepalen & visualiseren van de werkomgeving
  • Duidelijke werktekeningen
  • 2D- en 3D-visualisaties voor een compleet en duidelijk beeld
  • Realisatie van de plannen

Onze werkwijze bij interieurontwerp bedrijven

Een fijne plek om te werken

Een prettige werkplek is meer dan alleen een bureau en goed zittende stoel. Het is bij interieurinrichting voor bedrijven erg belangrijk om te kijken naar de individuele medewerkers. Waar brengen ze de meeste tijd door, hoe ziet hun werkplek er uit en wat zijn de gewenste functionaliteiten? De ene medewerker zit misschien de hele dag achter de computer, terwijl de ander vaak in overleg zit. Met een grondige analyse brengen wij deze dagelijkse werkzaamheden goed in kaart. Maar wij nemen ook de situaties mee waarin uw doelgroep te maken heeft met de inrichting. Denk dus niet alleen aan de inrichting van de werkplek. Ook de entree, ontvangstruimtes, vergaderkamers en kantine nemen wij mee in de analyse. The Home Factory biedt een Stijlvol, compleet en concreet totaalconcept voor het interieur voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.