Bedrijfsinrichting

Bedrijfsinrichting

Uw bedrijf is van nu, maar is uw bedrijfsinrichting dat ook?

Dat je maar één gelegenheid krijgt om een eerste indruk te maken, is een bekende wijsheid. Toch gaan veel bedrijven er met de jaren sleets en gedateerd uitzien. Als je er dagelijks komt, valt het niet zo op, maar is uw bedrijfsinrichting nog wel zo representatief als op de dag van de opening?

Wij bekijken uw bedrijf door de ogen van uw doelgroep. Voelt men zich welkom? Ervaart men kwaliteit? Klopt de styling met uw positionering? Wat voor bedrijf of organisatie u ook heeft, een goed doordacht en uitgevoerd interieur heeft een positief effect op bezoekers en medewerkers. De psychologie van kleuren. Het gevoel dat je krijgt bij vormen en materialen. Functionaliteit en uitstraling. Zijn uw medewerkers trots op ‘hun’ bedrijf? Gaan ze met plezier aan hun werk? Allemaal vragen, waarmee wij graag aan de slag gaan. Zodat uw bedrijfsinrichting past bij uw bedrijf en bij uw medewerkers en klanten!

Is uw pand toe aan een update? Een gedeeltelijk of geheel vernieuwde bedrijfsinrichting heeft de uitwerking van een totale verhuizing, maar het is minder gedoe en het bespaart enorm op de kosten. Van eerste ideeën en schetsen tot en met realisatie, voor elk bedrijf kunnen wij creatief aan de slag. Wij kunnen u over alles adviseren en het gehele traject begeleiden. Niet alleen maken wij de plannen, ook richten wij de ruimte voor u in, van meubelen tot en met de styling. Uw gehele bedrijfsinrichting kunnen wij voor u restylen!

Wij werken samen met diverse partners om u wensen en onze creatieve ideeën geheel naar wens uit te voeren.

Enkele voorbeelden van onze projecten

Makelaarskantoor Alphen a/d Rijn

  • interieur designer inhuren

 

Kantoor Helm Chemicals Alphen a/d Rijn

 

Kantoorpand Rosmalen

 

Heeft u grote of kleine wensen om uw bedrijfsinrichting een re-styling te geven of om uw nieuwe project in te richten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of zou u graag een referentie van onze tevreden klanten willen ontvangen? Neemt u dan eens contact met ons op voor verdere informatie.