Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bianca-Gels 1Ik ben Bianca Gels, en heet u een warm welkom op onze website.  Als gediplomeerd registerinterieurontwerper  en  ‘keurmerk’ styliste interieur heb ik al vele jaren ervaring in de woonindustrie. Mijn specialiteit is het ontwerpen van keukens, ik zie deze als een functioneel meubelstuk passend in het interieur. Totaalinterieurs voor kleine en grote woningen en bedrijven adviseren zijn mijn uitdaging. Opdrachtgevers optimaal adviseren en hun verwachtingen overtreffen. Grenzen verleggen en steeds weer met nieuwe creatieve oplossingen komen. Dat kan met mijn eigen bedrijf The Home Factory in Alphen aan den Rijn. Verder werken wij uiteraard nauw samen met collega stylisten, architecten, makelaars,  interieurinrichters, interieurbouwers, aannemers, fabrikanten en winkeliers. Teamwork geeft alle projecten een fantastisch resultaat. Door onze krachten te bundelen zijn wij een supersterk team die allerlei projecten aangaan en tot een succesvol eindresultaat brengen. 

 

logo website klein

 

 

Charlotte de Lange, afgestudeerd aan de academie VOGUE, is als all-round styliste, een zeer creatieve en stijlbewuste waardevolle aanvulling binnen de The Home Factory. Charlotte vertaald alle woon wensen binnen een opdracht en visualiseert dit in een sfeercollage, het startpunt van ieder nieuw woonconcept. Met haar geoefend oog voor detail is zij nauw betrokken om elke opdracht tot een hoger niveau te trekken. Daarnaast heeft ze als beginnend tuinontwerper een eigen concept opgericht binnen The Home Factory; Charlotte’s Garden. Hierin maakt zij creatieve tuinontwerpen waarbij de
relatie tussen binnen & buiten en stijl & sfeer centraal staan.Charlotte's Garden Logo klein

 

 

 

 

Mark 2

 

Als architect kan Mark van der Neut, eigenaar van Freyr Architecten onze interieur plannen indien nodig vertalen naar bouwkundige tekeningen, en geeft Mark advies op bouwkundige en constructieve aanpassingen. Indien er voor werkzaamheden een vergunningsaanvraag noodzakelijk is, kan hij dit gehele traject met de gemeente onderhouden. Een mooie samenwerking vanuit de zelfde werk locatie. Zie ook Home & Designteam voor meer informatie over onze samenwerking.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren