Van Bouwen tot Wonen samen met het Home&DesignTeam

Home&Design Team

Door de krachten van Freyr Architecten en The Home Factory te koppelen, kunnen we exterieur en interieur samenvoegen tot één mooi en overzichtelijk woonconcept. We werken samen aan hetzelfde project waardoor het gehele woontraject op elkaar is afgestemd en aan alle punten wordt gedacht. Doordat we in het zelfde  3D tekenpakket werken en in het zelfde pand zitten kunnen we met de klant grote slagen maken om eerst visueel alle woonwensen samen te voegen tot een uniek en persoonlijk woonhuis, van binnen en van buiten, zelfs het ontwerp van de tuin nemen wij mee als u dat wilt.

Daar vandaan kunnen we met de eerste bouwtekeningen en het begeleiden van de vergunningen tot en met de realisatie helpen bij het gehele bouw of re-stijltraject. Is je woonwens wat kleiner maar zijn zowel bouwkundige als interieur indeling en interieur styling gezamenlijk van belang voor een mooi eindresultaat dan ben je ook bij ons op het goede adres.

Onze gezamenlijke diensten gaan wij samenvoegen onder de naam Home&Design Team te Alphen aan den Rijn. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Even voorstellen: van links naar rechts: Bianca Gels, Charlotte de Lange, Matthijs Kraan, Mark van der Neut en Martijn de Vos

Home&Design.team

 

Laat wat van je horen

*