Stagelopen bij creatief interieurontwerpbureau Alphen aan den Rijn

Stagelopen bij creatief interieurontwerpbureau Alphen aan den Rijn

Ben jij een creatief natuurtalent die de juiste vormgeving van de interieur vraagstelling goed kan visualiseren in Sketch-Up? Een woonsfeer kan overbrengen in een ontwerp en ons ook nog kan verassen met nieuwe inzichten? Ben je daarnaast ook een gezellige en representatieve enthousiasteling? Dan willen wij graag met jou samenwerken aan onze opdrachten. Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste stagiaires.

Waar zijn wij naar opzoek?

  • Eind 3e of 4e-jaars studenten
  • HBO denkniveau
  • Goede beheersing Sketch-Up
  • Beheersing Photoshop is een pré
  • Creatief
  • Communicatief
  • Representatief

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden ruimte voor een full-time stagiair met een MBO of HBO opleiding waarbij interieurontwerp centraal staat. Voorkeur voor langere stageperiode.

Wat kun je bij ons leren?

The Home Factory:
The Home Factory is een ontwerpbureau waarbij je als stagiair de mogelijkheid krijgt om mee te werken aan de meest leuke en creatieve opdrachten. Tijdens je stageperiode komen alle facetten van een interieurontwerp aan bod. Zo krijg je te maken met het ontwerpen van diverse indelingsopties, het samenstellen van kleur- en materialenvoorstellen, maar het ontwerpen van maatwerk en lichtplannen zijn uiteraard ook onderdelen van het interieurontwerp.

The Home Factory werkt en tekent volledig in 3D met het tekenprogramma SketchUp. Je bent dan ook (bijna) dagelijks bezig met dit programma. Verder maken wij gebruik van de programma’s SketchUp Layout, SU Podium en Photoshop.

Je ziet niet alleen de ontwerpen in 3D voorbijkomen, de ontwerpen worden natuurlijk ook gerealiseerd in teamverband. Regelmatig maken wij een fotoshoot van zo’n gerealiseerd project, waarbij je samen met Charlotte op pad gaat voor accessoires en het stylen hiervan op locatie.

Naast al deze verschillende werkzaamheden, kom je ook nog eens terecht in een klein en zeer gezellig team waarbij persoonlijke aandacht en teamwork centraal staat!

StijlConstructie:
The Home Factory heeft nog een andere onderneming: StijlConstructie. StijlConstructie richt zich op de projectontwikkelaars, bouwers en makelaars. Het kantoor van StijlConstructie is inpandig bij The Home Factory. Tijdens je stage zal je ook werkzaamheden voor StijlConstructie krijgen. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit casco’s en plattegronden tekenen of filmpjes maken. Het werk van StijlConstructie is wat zakelijker en een leuke afwisseling met de werkzaamheden van The Home Factory, waarbij de particuliere opdrachtgever centraal staat.

Freyr:
Freyr Architecten is een architectenbureau wat verbonden zit aan het kantoor van The Home Factory. The Home Factory heeft de bovenverdieping, Freyr zit op de benedenverdieping. Er wordt fijn samengewerkt en zijn de lijnen kort bij bouwkundige vragen. Je zult de mannen van Freyr regelmatig zien voor een overleg of gewoon voor een gezellig praatje.

Home & Design Team:
The Home Factory en Freyr Architecten vormen samen één ontwerpbureau waarbij zij samen een totaalontwerp kunnen aanbieden aan klanten. Hierbij bundelen ze hun krachten en ervaringen. Beide bedrijven werken in SketchUp zodat tekeningen gemakkelijk gedeeld en bewerkt kunnen worden èn ze zitten ook nog samen in één pand. Hierdoor is het teamwork optimaal.

SketchUp Studio:
Naast het architectenbureau heeft Freyr ook het bedrijf SketchUp Studio. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om je SketchUp vaardigheden te verhogen door middel van een cursus bij SketchUp Studio. Tijdens deze tweedaagse cursus leer je alles wat je moet weten over SketchUp, van de basisvaardigheden tot allerlei handige tips en trucs die ervoor zorgen dat je nóg sneller kunt gaan tekenen. (Alleen mogelijk indien er plaats is).

Ben je geïnteresseerd in een stage bij The Home Factory? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie naar info@thehomefactory.nl t.a.v. Bianca Gels.

Benieuwd naar de ervaring van een van onze stagiaires? Klik hier

BewarenBewaren