Restyling woonkamer Zoeterwoude

Restyling woonkamer Zoeterwoude

Deze honinggraad woning vroeg voor een creatieve oplossing qua indeling. Er moest naast het zit- en eetgedeelte een werkplek worden gerealiseerd met voldoende opbergruimte. En daarbij moest ook de open haard een centrale plek in de woonkamer krijgen. De oplossing is een wandmeubel op maat waarin de werkplek, opbergruimte en open haard zijn verwerkt. Het TV meubel loopt achter de bank op 3 wanden door. Wij werken samen met een fijne interieur bouwer die onze ontwerpen werkelijkheid laat worden.

Fotografie: Paula Boots Fotografie, Alphen aan den Rijn

Mede dankzij Casba uit Zoeterwoude Rijndijk hebben wij zelf de styling als kers op de taart verzorgd.

CASBA_Wonen_Slapen_zw-w_Zoeterwoude_1_

Reactie van de klant:

Ik ben Bianca van the Home Factory heel dankbaar omdat zij mij zo fijn heeft geholpen met de restyling van mijn woonkamer.

Doordat mijn huiskamer geen rechttoe, rechtaan formaat heeft en nogal een grote ruimte is met veel raamwerk, had ik echt hulp nodig bij een nieuwe indeling. Eerst was de zithoek gericht op de open haard en zat ik met mijn rug naar de tuin gekeerd. Bianca heeft de kamer zo ingedeeld dat ik nu vanaf met mijn hele zithoek de tuin in kan kijken. En ik heb nu een gezellige werkhoek waar ik mijn kantoorwerk kan doen en ook nog van de tuin kan genieten. Alle vaste meubelen zijn door haar ontworpen en zijn dus op maat gemaakt, waardoor alles nu een geheel is geworden. De stijl, kleuren, verlichting en zelfs de accessoires zijn helemaal op elkaar afgestemd, waardoor het heel warm en gezellig is geworden.

Bianca Gels is een vrouw die heel geduldig is en goed luisterde naar mijn wensen. Als ik vragen had of toch iets anders wilde, was ze altijd bereid er samen met mij naar te kijken. Soms kreeg ik mijn zin en soms zij, maar het ging altijd in harmonie.

Mocht u ook een bijzondere ruimte hebben waar u geen raad mee weet hoe dit efficiĆ«nt en ook gezellig in te delen, dan beveel ik van harte Bianca aan om u te helpen. U zult er geen spijt van krijgen.   Marjanne Hurks, Zoeterwoude, 12-11-2014