Restyling woonhuis Koudekerk

Restyling woonhuis Koudekerk

Na het erven van het ouderlijk huis, was het hoogtijd om de woning te moderniseren. De vraag aan ons of we zonder bouwkundige wijzigingen een eigentijds ontwerp konden maken voor de gehele beneden verdieping (woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer). 

 

Fotografie: Paula Boots Fotografie, Alphen aan den Rijn

Mede dankzij Casba uit Zoeterwoude Rijndijk hebben wij zelf de styling als kers op de taart verzorgd.

CASBA_Wonen_Slapen_zw-w_Zoeterwoude_1_

Reactie van de klant:

Bij toeval kwam ik in contact met The Home Factory.
Ik dacht zelf wel het een en ander te weten over inrichting en woonstijlen maar toen ik het ontwerp van Bianca onder ogen kreeg, begreep ik dat ik dit zelf niet had kunnen bedenken. Mijn wens een kookeiland in de keuken de plaatsen leek niet te realiseren, maar deze puzzel heeft ze fantastisch opgelost. 
Bij de eerste ontmoeting met Bianca merkte ik dat ze mijn wensen kon vertalen naar een mooi interieurontwerp. Ze kan goed luisteren en heeft snel in de gaten wat de klant wel en niet wil. De idee├źn die ze uitgewerkt heeft zijn helemaal mijn smaak en erg functioneel. De uitvoering van het ontwerp ging snel; door al haar contacten konden veel zaken vlot worden geregeld.
Bianca heeft mijn ouderlijk huis getransformeerd naar een huis waar ik mij helemaal thuis voel, het heeft een frisse, moderne uitstraling  gekregen.