Restyling villa Alphen a/d Rijn

Restyling villa Alphen a/d Rijn

Om van je huis een thuis te maken klinkt misschien makkelijk, maar in de praktijk blijkt dit toch vaak nog lastig. Toen dit gezin, zo’n tien jaar geleden, hun nieuwbouwwoning betrokken en het volledig hadden ingericht, was er toch altijd nog het gevoel dat er iets miste, het niet klopte. Na wat kleine aanpassingen door de jaren heen, hebben ze nu het besluit genomen om het in een keer goed aan te pakken. Voor de BG hebben we, naar aanleiding van alle woonwensen, een compleet andere indeling gemaakt. Een ruimte zithoek, die afgesloten kan worden van de ruime leefkeuken en voldoende opbergruimte uit het zicht. Om binnen en buiten qua sfeer en ontwerp op elkaar aan te sluiten hebben we voor dit project ook het ontwerp van de veranda en tuin meegenomen. 

 

Soort: Restyling vrijstaande woning 
Locatie: Alphen aan den Rijn
Fase: Realisatie
Jaar: 2018
Werkzaamheden: Totaalconcept voor de BG

 

Fotografie: Bianca Wesselius

Mede dankzij Casba uit Zoeterwoude Rijndijk hebben wij zelf de styling als kers op de taart verzorgd.

CASBA_Wonen_Slapen_zw-w_Zoeterwoude_1_