Opgeruimd kantoor Tetra Pak

Opgeruimd kantoor Tetra Pak

Dit jaar (2013) hebben we de werksituatie in de kantoortuin verbeterd. De aanpassingen in de stoffering, kleuren en raambekleding die al eerder waren uitgevoerd, hadden op deze afdeling geen positief effect met de bestaande bureau opstelling. Er werken veel werknemers op deze afdeling, iedereen had zijn eigen privé hoekje gecreëerd waardoor er een onrustige en rommelige situatie ontstond. De opdracht was, om met de bestaande inrichting te zorgen voor meer privacy voor de werknemers, en een opgeruimd kantoor te creëren. Tussen de bureau’s zijn tussenwanden geplaatst met een privé prikbord uit het gezicht van de bezoekers. Bestaande kasten zijn ingebouwd in een ombouw met een afgeschuinde bovenzijde zodat er geen ‘rommel’ meer op bewaard kan worden.