Interieurontwerp monumentaal schoolpand

Interieurontwerp monumentaal schoolpand

Ontzettend trots zijn we op het eindresultaat van het appartement in de monumentale Scala school in Alphen aan den Rijn.

Een monumentaal schoolpand in Alphen aan den Rijn wordt omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Op de bovenste etage bevind zich het penthouse met prachtig uitzicht over het Burgemeester Visserpark
Ongeveer 2,5 jaar geleden zijn we begonnen met het maken van de ontwerpen en werkelijk elk detail in de gehele woning is door onze vingers gegaan.
Van maatwerk tot keuken, van badkamer tot stalen deuren, van indeling tot haard, van verlichting tot kleuren en materialen gebruik, van vloer tot raambekleding, maar vooral van techniek lokaal tot keuken van school naar woonhuis is de metamorfose gelukt! Het is een feest om hier te mogen wonen! We bedanken de bewoner voor de intense en fijne samenwerking en het vertrouwen tot realisatie van ons ontwerp en uiteraard, wensen wij je veel woonplezier toe.
 

 

Fotografie: Paula Boots Fotografie, Alphen aan den Rijn

Door onze uitgebreide werkwijze en visualisaties in 3D krijg je een goed beeld vooraf aan de realisatie hoe het eindresultaat eruit komt te zien.
Benieuwd naar de ontwerpen van dit gerealiseerde project? Neem een kijkje door op onderstaande foto te klikken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren