Realisatie makelaarskantoor Alphen a/d Rijn

Realisatie makelaarskantoor Alphen a/d Rijn

Een nieuw kantoorpand en een nieuwe uitstraling. Drieman Garantie Makelaars in Alphen aan den Rijn is inmiddels verhuisd van hun kantoor in het Aar gebouw, naar het nieuwe stadscentrum aan het toekomstige haventje. Een prachtige locatie waar je voor je plezier alleen al even binnen loopt. Gezamenlijk wilde we van de nieuwe casco opgeleverde ruimte iets bijzonders maken. Met het uitgangspunt ‘vintage industrieel’ zijn we aan de slag gegaan met het maken van het ontwerp. Door de combinatie van stoere materialen zoals baksteen, oude wagondelen, blauwstaal en unieke vintage accessoires en armaturen krijgt het interieur de beoogde woonsfeer. (Alle lof voor de styling in de kasten, deze accessoires zijn door Ger Hukker zelf uitgekozen en aangekocht).

Zowel de entree als alle werk- en bespreek kamers zijn zeer sfeervol en vormen één geheel. Indeling van de gehele ruimte en maatwerk van meubelen zijn door The Home Factory ontworpen en samengesteld met het juiste kleur- en materiaalgebruik, alsmede het lichtplan en de stoffering zijn hierin mee genomen.

 

Fotografie: Paula Boots Fotografie, Alphen aan den Rijn

Door onze uitgebreide werkwijze en visualisaties in 3D krijg je een goed beeld vooraf aan de realisatie hoe het eindresultaat eruit komt te zien.
Benieuwd naar de ontwerpen van dit gerealiseerde project? Neem een kijkje door op onderstaande foto te klikken.

Op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? Bij Drieman Makelaars voel je je alvast thuis! Wij zijn dan ook enorm trots op het eindresultaat. Wij wensen alle medewerkers van Drieman en alle bezoekers veel plezier van het fijne sfeervolle makelaars ‘kantoor’. Wil je meer weten over het gebruik van bepaalde materialen op de foto’s, mail ons gerust.

We hebben Ger Hukker van Drieman Makelaars gevraagd om een reactie te geven op hun nieuwe interieur en zijn ervaring te delen over de samenwerking en werkzaamheden van The Home Factory:

Hoewel we de hele dag met mensen, huizen en interieurs bezig zijn, ken je ook je beperkingen als het om je eigen huisvesting gaat.

Daarom gingen we op zoek naar een echte specialist. Iemand die meedenkt, met ideeën komt voor je nieuwe huisvesting, je corrigeert wanneer dat nodig is, maar je ook de ruimte geeft iets van jezelf in zo´n kantoor terug te vinden. Dat is gelukt. Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking met Bianca en Charlotte van The Home Factory. Soms was het best spannend om binnen budget te blijven en elkaar te overtuigen, maar het resultaat mag er zijn. Het was teamwork optima forma en zo hoort het ook.