Ontwerp woonkamer-keuken Alphen a/d Rijn

Ontwerp woonkamer-keuken Alphen a/d Rijn

Deze tussenwoning in Alphen aan den Rijn was nodig toe aan een ‘update’ van het interieur. Zo vond ook de bewoner en hij schakelde onze hulp in om mee te denken over de indeling en sfeer voor de woonkamer-keuken.
De wensen voor een ruime woonkeuken met connectie naar het terras, een grote eettafel waar aan gewerkt kan worden en een kleinere televisie hoek paste niet binnen de huidige indeling.  We hebben de indeling van de begane grond onder handen genomen en de keuken naar de achterzijde van de woning verplaatst. Zo is er niet alleen een verbinding vanuit de woonkeuken naar het terras, maar ook ruimte voor een ruime eettafel. 

Op de nieuwe indeling is een lichtplan gemaakt, zodat het interieur straks mooi wordt uitgelicht en we hebben een kleur en materialen plan samengesteld. Een mooi interieur totaal concept! Wij zijn benieuwd naar de realisatie. 

 

 

Soort: Interieurontwerp woonkamer-keuken 
Locatie: Alphen a/d Rijn
Fase: Ontwerp
Jaar: 2018
Werkzaamheden: Totaalconcept voor de BG