Interieurontwerp pilates studio

Interieurontwerp pilates studio

Voor een oude loods in Alphen aan den Rijn aan de Prins Hendrikstraat hebben wij een ontwerp gemaakt voor een fantastische pilates studio Pilates 4U.

The Home Factory, heeft het gehele interieur maar ook het gevelbeeld ontworpen.
Het moest een sfeervolle lichte ruimte worden waar een rustgevende sfeer vanuit gaat. Na de lessen wilde Manon nog met haar bezoekers een ruimte hebben voor een kopje thee en een persoonlijk praatje.
Je kunt je ook heerlijk afgescheiden van de lesruimte omkleden voordat de les begint. In de wintermaanden is de ruimte sfeervol verlicht en in de zomermaanden met de openslaande deuren is er door het aangrenzende terras en het groen een gevoel van rust die je tegemoet komt.
 
Kortom een ontzettend leuke opdracht met een persoonlijke betrokken eigenaresse en een metamorfose waar wij enorm trost op zijn.
Ons ontwerp is tot leven gekomen en nu… genieten van deze sfeervolle en luxe Pilates Studio, wij wensen Manon en alle bezoekers er heel veel plezier!

 

 

Soort: Interieurontwerp Pilates Studio
Locatie: Alphen aan den Rijn
Fase: Realisatie
Jaar: 2018
Werkzaamheden: Totaalconcept voor de volledige studio
Pilates Studio: Pilates 4 U  www.pilates4u.nl