Realisatie nieuwbouw appartement

Realisatie nieuwbouw appartement

Precies een jaar geleden startte wij in een vroeg stadium aan dit nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn. Voor het gehele penthouse hebben wij een plan gemaakt, welke exact, en naar tevredenheid van de klant, in uitgevoerd. De fotorealistische renders zijn bijna niet te onderscheiden van de echte foto’s. Wij zijn maar wat trots op dit mooie project!

 

Fotografie: Paula Boots Fotografie, Alphen aan den Rijn

Mede dankzij Casba uit Zoeterwoude Rijndijk hebben wij zelf de styling als kers op de taart verzorgd.

 

We hebben de eigenaar van deze mooie woning gevraagd om een reactie te geven op het nieuwe interieur en zijn ervaring te delen over de samenwerking en werkzaamheden van The Home Factory:

Eind maart 2016 heb ik een intakegesprek gehad met The Home Factory. 6 April een contract getekend waarbij The Home Factory het hele proces van de inrichting gaat ontwerpen en begeleiden. De opdracht bevatte de kernwoorden: warm, stijlvol en mannelijk. Na het, gezamenlijk, samenstellen van een moodboard zijn de experts van The Home Factory aan de slag gegaan. Met grote regelmaat was er overleg over het ontwerp. Er wordt door The Home Factory goed geluisterd naar de wensen van de klant. Via het ontwerpprogramma Sketch-Up een goed inzicht gekregen waar het naar toe ging. 

In overleg worden de verschillende bedrijven ingehuurd die het ontwerp gaan uitwerken; aannemer, interieurbouwer, lichtarchitect, stoffeerder etc. De hele co√∂rdinatie blijft in handen van The Home Factory. Zij doen dit uitstekend. Houden de vinger aan de pols en sturen het proces goed aan. Ook controleren ze of alle zaken volgens opdracht correct worden uitgevoerd. Met de klant houden ze regelmatig contact. The Home Factory heeft ook geholpen met de aanschaf van de meubels. Samen met Bianca Gels van The Home Factory ben ik naar meubelbedrijven geweest. Met name het gegeven dat Bianca en haar team goed heeft aangevoeld wat ik wilde en vanuit dat gegeven heeft gewerkt verdiend zeker een compliment. Met het uiteindelijke resultaat ben ik zeer tevreden.

 

Door onze uitgebreide werkwijze en visualisaties in 3D krijg je een goed beeld vooraf aan de realisatie hoe het eindresultaat eruit komt te zien.
Benieuwd naar de ontwerpen van dit gerealiseerde project? Neem een kijkje door op onderstaande foto te klikken.