Interieurontwerp bungalow Benthuizen

Interieurontwerp bungalow Benthuizen

Wanneer je een bungalow koopt en je wilt de indeling volledig anders, dan zijn er opeens een hoop mogelijkheden. Na een aantal indelingsschetsen zelf te hebben gemaakt, kwamen de eigenaren van deze woning er niet meer uit. Er waren teveel mogelijkheden en vanaf een plattegrond was het lastig in te schatten wat de beste indeling nu was. Door het uittekenen van diverse indelingsopties in 3D werden de mogelijkheden een stuk duidelijker en werd het maken van een keuze een stuk makkelijker.


Fotografie:
 Paula Boots Fotografie, Alphen aan den Rijn

Mede dankzij Casba uit Zoeterwoude Rijndijk hebben wij zelf de styling als kers op de taart verzorgd.

CASBA_Wonen_Slapen_zw-w_Zoeterwoude_1_

 

We hebben de bewoners van deze mooie bungalow gevraagd om een reactie te geven op hun nieuwe interieur en hun ervaring te delen over de samenwerking en werkzaamheden van The Home Factory:

Wat een verassing, tijdens de koffie aan de tafel met Bianca en Charlotte werden onze wensen en onmogelijkheden doorgesproken. Er werd echt geluisterd en reden we verast en onder de indruk richting huis. Pfff het duizelde…. zou het echt? Was het een commercieel praatje? Alles is mogelijk, tot je de opdracht hebt gegeven, of toch….?

Een tweede afspraak werd gemaakt. We hadden onze programma van eisen gemaakt, zodat er geen onduidelijkheid over kon ontstaan, en deze met een bak koffie opnieuw doorgesproken. Mylène schoof ook aan tafel en er ontstond een klik. Alles kwam bij elkaar, dat wat we in gedachte hadden, hoe we het graag uitgevoerd wilde hebben en de mogelijke uitkomst. Want de uitkomst, die was nog onzeker. We hadden er alle vertrouwen in, we gaan verrast worden. We reden naar huis met een goed gevoel. Dit gaat wat worden.

Twee langen weken duurde het voordat we een belletje uit Alphen kregen, “gereed… komen jullie kijken?”

Vol verwachting reden we naar Alphen aan den Rijn. We namen de trap naar de eerste etage en schoven vol verwachting aan tafel. De drie designs werden getoond. Whoow….. Dat was mooi, alle drie verassend anders… We moesten het even op ons in laten werken. Na een bak koffie en een quickscan van de ontwerpen gemaakt te hebben, startte we de discussie. Dat er goed geluisterd was, bleek uit de tekeningen. Al onze wensen waren verwerkt. Wat nu? Één design viel af, die was erg mooi maar werd te kostbaar om uit te voeren. Er bleven dus twee designs over, die waren allebei prachtig en beide voldeden ze aan onze wensen. De keuze werd gemaakt naar aanleiding van een van de belangrijkste eisen en het gevoel van ruimte dat het opriep.

Dit is een echt team dat op elkaar is ingespeeld en elkaar weet te vinden als er iets niet duidelijk is.

Het kan dus wel in een keer goed gaan in de bouwwereld. Wij hebben het ervaren.

Dank jullie allemaal voor het resultaat, het is schitterend geworden en het is heerlijk thuis komen.