Interieur benedenverdieping Alphen a/d Rijn

Interieur benedenverdieping Alphen a/d Rijn

Een grote woning is niet altijd makkelijk in te delen. Dit was ook het struikelpunt van de bewoners van deze woning. . Hoe maak ik van mijn ruime benedenverdieping, toch een warme gezellige ruimte? Met een aantal eisen, maar vooral ook veel vrijheid, zijn wij aan de slag gegaan. Door van een deel van de benedenverdieping een afgesloten werkkamer te maken die te betreden is via de hal, wordt de rest van de ruimte iets kleiner wat ten goede komt aan het knusse gevoel waar de bewoners zo erg naar opzoek zijn. Het ‘zitten’ en ‘koken’ wat vaak aparte delen zijn in een woning, wordt hier verbonden door een grote eettafel en verlaagd plafond. Door het gebruik van veel donkere kleuren waar de bewoners erg van gecharmeerd zijn, wordt het intieme gevoel versterkt.

 

Soort: Interieurontwerp vrijstaande woning
Locatie: Alphen aan den Rijn
Fase: Ontwerp
Jaar: 2017
Werkzaamheden: Totaalconcept voor de BG

Benieuwd naar dit ontwerp? Neem alvast een kijkje door op onderstaande foto te klikken.