Interieurontwerp appartement Den Haag

Interieurontwerp appartement Den Haag

Voor het prachtige project: Willem Witsen Wonen in Den Haag  hebben wij voor één van de kopers van een zeer ruim appartement, een interieur ontwerp concept ontworpen waarbij kleurgebruik en creativiteit een van de voorwaarde was.

We hebben uiteraard de plaatsbepaling van de keuken veranderd, en een maatwerk keuken ontworpen met gebruik van diverse kleuren, vormen en materialen.
 
De kopers van deze mooie woning wonen nu in Hanoi, Vietnam en komen na enkele jaren weer terug naar Nederland. Ze zijn nu omringt door veel kleuren en nemen veel herinneringen mee terug. Op basis van die herinneringen als beeldjes, schilderijen, lampjes en foto’s is het kleuren plan tot stand gekomen.
We hebben de indeling van de woning onder handen genomen, de keuken en badkamer ontworpen, alle kleuren en materialen bij elkaar gezocht en een uitbreid lichtplan gemaakt. Al het maatwerk is uitgetekend en besproken met de interieur-bouwer en zo kan de realisatie op touw gezet worden.
 
Alle 3D ontwerpen zijn steeds gedeeld en via Skype besproken, de werktekeningen zijn gemaakt, de communicatie met de bouwer hebben wij op ons genomen. Dat is pas ontzorgen.

We hebben weer mooie renders gemaakt, en wij kijken uit samen met de klant naar de realisatie van dit project!

 
 

 

Soort: Interieurontwerp appartement Den Haag
Locatie: Den Haag
Fase: Ontwerp
Jaar: 2018
Werkzaamheden: Totaalconcept voor appartement