Nieuwbouwhuis inrichten

Nieuwbouwhuis inrichten

Nieuwbouwhuis inrichten?  – Alles voor de beste indeling

Nieuwbouwhuis inrichten

Een nieuwbouwhuis inrichten heeft vele voordelen. U bent de eerste bewoner en alles is nieuw. Veel bouwkundige veranderingen zijn nodig om een persoonlijk huis te realiseren. Feitelijk koopt u een huis op papier. Het is vaak moeilijk om driedimensionale bouwtekeningen voor te stellen. Het gevoel van de grootte van ruimtes ontbreekt en dit maakt het vaak lastig om goede keuzes te maken. In de ontwerpfase van uw nieuwbouwhuis kunnen wij u laten zien hoe de ruimtes gaan worden. We laten u zien hoe uw interieur er in komt te staan en hoe u uw woning gezellig kan maken op basis van uw eigen leefstijl. Wij zorgen niet alleen dat u niets over het hoofd ziet, wij begeleiden u ook tijdens het bouwtraject. Zo kunt u zonder stress van de realisatie van uw droomhuis genieten. Wilt u uw nieuwbouwhuis inrichten en wilt u ook de beste indeling van uw woning zien alvorens de bouw begint? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Van woonbeleving naar uitvoerbare bouwplannen

Bij nieuwbouw van een woning is het verstandig zo vroeg mogelijk te beginnen met het maken van een interieurontwerp. Zo kan tijdens de bouwfase nog met alles rekening gehouden worden en geniet u van de optimale indeling van de woning. Op basis van bouwtekeningen en uw woonwensen adviseren en visualiseren wij in 3D de mogelijkheden van bouwkundige aanpassingen, indelingen en keuken ontwerpen. Daarnaast maken wij een lichtplan die geheel aansluit op de indeling. Een goed doordacht lichtplan bepaald voor een groot deel de sfeer en uitstraling van de ruimte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Werkzaamheden The Home Factory

nieuwbouwhuis inrichtenDe aanpak van The Home Factory is altijd persoonlijk en per project verschillend. Wij beginnen een project met een kennismakingsgesprek en vanuit daar wordt een plan van aanpak opgesteld. Onze belangrijkste uitgangspunt is het realiseren van interieurontwerpen gericht op de leefomgeving en gezinssamenstelling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Complete verbouwing en herinrichting inclusief bouwbegeleiding
  • Interieurontwerp en realisatie
  • Interieurontwerp en visualisatie in 2D en 3D

 

Enthousiast geworden na het zien van onze gerealiseerde projecten? En wilt u ook uw Nieuwbouwhuis inrichten met The Home Factory? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.