Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning

Wilt u ook de beste indeling van uw woning zien voordat de bouw begint?

Nieuwbouw heeft vele voordelen. U bent de eerste bewoner en alles is nieuw. Veel  bouwkundige veranderingen zijn mogelijk om er uw persoonlijke huis van te maken. Maar hoe moeilijk is het om de platte bouwtekeningen driedimensionaal voor te stellen? Er is veel fantasie en verbeeldingskracht voor nodig om te beoordelen hoe de technische tekeningen gezellige, praktische woonruimtes zullen worden. Gaat u beslissingen nemen, zonder goed te kunnen zien waar u voor kiest?

Mogen wij helpen? Wij laten al in de ontwerpfase zien hoe de ruimtes gaan worden, hoe uw meubelen er in kunnen staan en hoe u het gezellig kunt maken op basis van uw eigen leefstijl. Zo kunt u binnenkijken in uw toekomstige woning. Wij adviseren u bij alles wat bouwkundig mogelijk is, zodat u vooraf weet dat u de juiste keuzes maakt. Daarbij houden wij rekening met de planning en ontwikkeling van uw gezin. Opgroeiende kinderen hebben grote gevolgen voor de leefruimte in huis. Dat geldt ook als ze het ouderlijk huis gaan verlaten.

Op basis van uw bouwtekeningen en uw woonwensen adviseren en visualiseren wij in 3D de mogelijkheden van bouwkundige aanpassingen, indelingen en keuken- en badkamerontwerp. Daarnaast maken wij een lichtplan, welke aansluit op de indeling. Een goed doordacht lichtplan bepaald voor een groot deel de sfeer en uitstraling van de ruimte. Doordat dit nog in de bouw kan worden meegenomen heeft u direct alle aansluitpunten op de juiste plaats zitten.  Wel zo fijn als de lamp precies boven de eettafel hangt in uw nieuwe woning.

 

 

Niet alleen zorgen wij dat u niets over het hoofd ziet, wij begeleiden u ook tijdens het hele bouwproject. Als u wilt kunnen wij ook adviseren bij de inrichting en van alles voor u regelen, zodat u zonder stress van de realisatie van uw droomhuis kunt genieten.

Er hoeft nog geen concreet project te zijn om eens kennis te maken. Wilt u uw nieuwbouwhuis inrichten? Neem contact met ons op.