Keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen

Een keuken ontwerpen waar u geen spijt van krijgt?

60% van alle Nederlandse keukenkopers krijgt al binnen het eerste jaar spijt van een beslissing. Terwijl een kwalitatieve merkkeuken wel 20 jaar mooi en functioneel kan blijven. Voorkom daarom ergernis achteraf. Wij helpen u niet alleen met uw keuken ontwerpen, wij denken ook aan alles dat u misschien over het hoofd zou zien. Zodat u over elk detail de juiste beslissing neemt. Mogen wij van uw keukenruimte iets heel bijzonders maken? Neem contact met ons op en wij beloven u een keuken waar u geen spijt van krijgt. 

Uw keuken ontwerpen, onze passie!

Een keuken ontwerpen is onze grote passie! In onze advisering en begeleiding gaan wij veel verder dan de keukenverkoper. Na 15 jaar ervaring in de keukenbranche weten wij heel goed hoe een keuken technisch ontworpen moet worden. Bovendien bekijken we de keuken als onderdeel van uw totale interieur, waarvan alle vertrekken samen een mooi, evenwichtig en gerieflijk geheel moeten vormen. Vloerkeuze, de kleuren van de wanden, de raambekleding en de verlichting zijn daarbij één van de vele belangrijke ingrediënten voor de complete sfeer.

 

Samen uw keuken ontwerpen

Een groot voordeel is dat onze onafhankelijke adviezen geen doel hebben u een keuken te verkopen. Wij helpen u een keuken ontwerpen door goede begeleiding bij de keuze uit verschillende mogelijkheden. Daardoor komt u uiteindelijk op een keukenontwerp waarvan u versteld zult staan. Samen werken we toe naar een verrassend eindresultaat.

Aan een goed keukenontwerp moet een degelijk totaalplan ten grondslag liggen. Een goed plan is ook een zeer goede voorbereiding op uw aankoop van een nieuwe keuken. Mocht u behoefte hebben aan begeleiding bij het aankoopproces dan kunnen wij u daar bij ook begeleiden. Voor ons geen verrassingen of onduidelijkheden in een keukenofferte. Gaat u liever zelf op pad, ook geen probleem. Aan u de keuze in hoeverre onze hulp gewenst is.

 

Alles duidelijk op papier

De keuken wordt in 3D uitgetekend zodat u het ontwerp vanaf alle kanten kunt bekijken. Daarnaast krijgt u zo een goed beeld hoe de keuken aansluit bij de rest van uw interieur. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is wordt deze verwerkt op een A0 presentatie, met hierop een gemaatvoerde plattegrond en aanzichten. Alle details staan hierop omschreven, zodat het ontwerp precies zo uitgevoerd kan worden. Gezamenlijk met de fotorealistische renders en een voorstel voor kleuren en materialen heeft u zo een totaalplaatje hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies op maat.