Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting – Van ontwerp tot realisatie
The Home Factory heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met kantoorinrichting. Wij zijn gespecialiseerd om mensen en organisaties beter tot hun recht te laten komen door interieurontwerp en herinrichting. Zo kijken wij door de ogen van uw doelgroep. Hoe is de sfeer bij binnenkomst? Ervaart men kwaliteit? Klopt de styling met de huidige positionering? Een goed doordacht interieurontwerp heeft een positief effect op bezoekers en medewerkers. Van het uitwerken van eerste ideeën en schetsen tot en met de realisatie van uw kantoorinrichting, voor elk bedrijf kunnen wij creatief aan de slag gaan. Heeft u wensen om uw kantoorinrichting een re-styling te geven en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het totaalconcept van The Home Factory
The Home Factory realiseert werkomgevingen, passend bij de ambities van de organisatie. In een eerste kennismakingsgesprek komen wij bij u langs voor een impressie. Wij maken foto’s van de bestaande situatie en nemen enkele maten op. Vervolgens maken wij een samenvatting en een plan van aanpak met de daarbij behorende kosten. Enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen:

  • Het bepalen & visualiseren van de werkomgeving
  • Het casco van uw kantoorinrichting uittekenen in 3D
  • Het maken van een vormgevingsplan & lichtplan
  • Uitwerken van definitieve ontwerp in 2D en 3D visualisatie

Bij ons uitgebreide totaalconcept maken wij twee A0 tekeningen. Hierbij visualiseren wij in een tekening de bouwkundige aanpassingen en nodige maatwerk. In de andere tekening verwerken wij onze kleuren, materialen en een lichtplan. Hiermee heeft u een totaal overzicht waarmee u of uw aannemer perfect aan de slag kan gaan. De visualisatie van uw kantoorinrichting en de bijbehorende fotorealistische 3D tekeningen zorgen ervoor dat het einddoel zichtbaar wordt. Een goed kantoorconcept houdt rekening met meerdere factoren. Wij zorgen immers dat alles goed op elkaar is afgestemd.

De sfeer van uw werkomgeving hebben een grote invloed op uw bezoekers en medewerkers. Totaalinterieurs voor kleine en grote bedrijven adviseren en verwachtingen overtreffen is onze uitdaging. Wij werken nauw samen met collega stylisten, grafische ontwerpers, architecten, makelaars en aannemers. Door krachten te bundelen kunnen wij verbluffende resultaten realiseren. Wilt u een deskundige blik op uw kantoorinrichting? The Home Factory kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.