Interieurstyling

Interieurstyling

Hoe sfeervol is uw woning?

Wat geeft een interieur dat zalige gevoel thuis te zijn? Die vraag helpen wij u graag beantwoorden. Veel mensen hebben wel de smaak en de middelen maar missen het talent om hun woning in te richten zoals ze dat het liefst zouden willen. Naar voorbeelden kijken in woonbladen en bij anderen frustreert meer dan dat het helpt. Wat u nodig heeft is iemand die begrijpt wat u wilt, uw wensen zichtbaar kan maken en een interieurstyling realiseert dat nog mooier is dan waar u aan denkt.

Laat ons u helpen bij uw interieur plannen

Bij The Home Factory vertalen wij uw woonwensen naar werkelijkheid. Door middel van onze adviezen, ontwerpen en interieurstyling maken wij uw wijze van wonen stijlvoller, praktischer, comfortabeler, creatiever, gezelliger, harmonieuzer, kwalitatiever, prachtiger en persoonlijker. Kortom, wij laten u veel meer genieten van hetzelfde huis of appartement. Functionaliteit en persoonlijke smaak moeten leiden tot een mooi geheel. Ons advies varieert van een een interieurontwerp in 3D, het maken van een persoonlijk stijlplan, kleur & materialen plan, een lichtplan tot een totaal concept. Als u zich herkent in deze plannen kunnen wij indien gewenst de gehele realisatie voor u verzorgen, inclusief de styling tot in het kleinste detail. Voor een totaal interieur of een antwoord op een simpele vraag kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Belangrijke sfeermakers

Om er voor te zorgen dat het eindresultaat van uw interieur dezelfde sfeer heeft als uw persoonlijke woonstijl zetten wij dit om in een uitvoerbaar concept. Kleuren en materialen spelen hierbij een belangrijke rol; denk hierbij aan de keuze voor de vloer, kleurgebruik, behang, raambekleding en stofkeuze. Al deze kleuren en materialen zoeken wij bij elkaar, zodat alles op elkaar is afgestemd. Niet alleen verwerken wij deze kleuren in de 3D tekening ook vragen wij ‘live’ stalen op. Zo heeft u een goed overzicht van alles bij elkaar.

Ook verlichting is een hele belangrijke sfeermaker en vaak het ondergeschoven kindje bij een interieur wijziging. Een goed doordacht lichtplan brengt uw interieur tot leven. Wij combineren goede basisverlichting met accent- en sfeerverlichting, alles afgestemd op de indeling van uw interieur. Belangrijk is om verlichting vooraf in het ontwerp te bepalen, zodat het met de realisatie gelijk kan worden meegenomen. Het lichtplan wordt verwerkt tot een A0 werktekening. Hierin staat op de plattegrond en aanzichten aangegeven waar de lichtpunten moeten komen en hoe ze onderling geschakeld moeten worden. Daarnaast doen we een voorstel voor de armstuurkeuze, zodat deze aansluiten bij uw persoonlijke woonstijl.

Al deze zaken kunnen wij bij The Home Factory goed en creatief samen vatten en middels een duidelijk en helder voorstel voor u uitwerken. Een start voor een mooi eindreultaat is daarbij gemaakt. Gaat u een grote interieur wijzing aan, dan zullen er ontwerpen gemaakt moeten worden, een nieuwe (her) indeling kan wonderen doen. Daarvoor bent u bij The Home Factory ook aan het juiste adres.

De keurmerkstylist, interieurstyling met een kwaliteitswaarborg

Keurmerk interieurstylist The Home FactoryHoud je je bezig met het inrichten van een interieur dan mag je jezelf interieurstylist noemen, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit altijd even goed is. Om een kwaliteitswaarborg te kunnen geven en om dit voor buitenstaanders transparant te maken is de “Keurmerkstylist” in het leven geroepen. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat aangeeft dat een stylist een ware professional is.

Keurmerkstylisten mogen zich tot de top van Nederlandse stylisten rekenen. Om dit keurmerk te mogen voeren moeten aan strenge eisen voldoen, waaronder een minimaal aantal jaren werkervaring, actuele en gedegen vakkennis en een deskundige werkwijze. Een Keurmerkstylist staat voor kwaliteit, creativiteit en professionaliteit. Wij hebben kennis van zaken en liefde voor het vak.

Gaat u met mij in zee dan haalt u een Keurmerkstylist in huis, dit zorgt gegarandeerd voor originele oplossingen en tevredenheid.

 

Bekijk hier ons fotoboek met gerealiseerde projecten