Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp voor een mooie, praktische leefomgeving

Uw huis is uw basis, en een goede basis is belangrijk, dat begint bij een goede indeling van uw woning, uw leefomgeving. Iedere persoon of familie heeft een andere leefgewoonte en dat vraagt om een persoonlijke en functionele indeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag voor u een interieurontwerp op maat. Neem contact met ons op.

Om maar even een voorbeeld te noemen; u heeft een gezin met een paar kinderen op de basis school, vaak komen zij met vriendjes thuis, zij nemen niet alleen zichzelf mee, maar ook nog eens een paar school-, gym tassen, jassen, schoenen en in de wintermaanden nog veel meer. Kortom een gang vol met ‘rommel’. U zou dus erg geholpen zijn met een goede indeling waarin er ruimte gemaakt wordt om spullen in op te bergen bij binnenkomst. Een entree is de eerste ruimte waarmee u zelf maar ook uw bezoek in aanraking komt, fijn toch als deze praktisch, ruim en opgeruimd is, een warm welkom heet dat.

Mogen wij u een andere indeling van uw woning laten ervaren?

Bovenstaand klinkt natuurlijk mooi denkt u, maar mijn gang is mijn gang en zo groot is deze niet. Vaak kan er toch met een (kleine) bouwkundige wijziging een gehele andere praktische nieuwe indeling ontstaan. Zo zijn er vele kleine tot grote veranderingen mogelijk door soms een muur te verplaatsen of deze weg te halen, een aanbouw te plaatsen of bepaalde leefruimte in de woning om te draaien.

Met een interieurontwerp kijken wij dus eerst naar uw leefgewoonte en gezinssamenstelling en wensen, en gaan dan aan de slag met de indeling van de woonruimte. Hiervoor maken wij 3D visualisaties. Wij noemen deze interieurontwerpen ook wel interieurvormgeving. Een goed interieurontwerp is dus de basis van een mooie, fijne en praktische leefomgeving.

Als goede interieur vormgever is het maken van een interieurontwerp, -indeling inclusief bouwkundige wijzigingen de basis voor iedereen die een flinke interieurwijziging aan wil gaan. Een van de sterkste vaardigheden van The Home Factory, volgens de beoordeling onafhankelijk keurmerk interieur stylist.

Komt het dan zover dat de bouwkundige wijzigingen gerealiseerd gaan worden, dan zullen wij in samenwerking met een architect zorgen voor exacte bouw tekeningen. Ook de realisatie en coördinatie met een aannemer kan via The Home Factory geregeld worden.

Virtual RealityVR bril

Om de beleving van uw nieuwe interieur nog realistischer te maken bieden wij de mogelijkheid de ontwerpen in 360 graden te bekijken door
middel van een Virtual Reality bril.Door deze bril bekijkt u uw nieuwe interieur van vloer tot plafond. U beweegt uw hoofd en het beeld beweegt mee. Het is ook mogelijk dit via uw computer of smartphone te bekijken via een speciale url link.

 

Nieuwsgierig? Klik op onderstaande afbeelding en ervaar de beleving van Virtual Reality.

interieurontwerp