Interieur designer inhuren

Interieur designer inhuren

Interieur designer inhuren? 

U wilt van uw woning, meer één geheel maken en hiervoor een interieur designer inhuren? The Home Factory is gespecialiseerd in het realiseren van interieurontwerpen voor een mooie, praktische leefomgeving. Wij kijken eerst naar uw leefgewoonte, gezinssamenstelling en wensen en gaan vervolgens aan de slag met de indeling van de woonruimte. Om dit te realiseren, maken wij hiervoor 3D visualisaties. 

Een interieur designer inhuren geeft u inzicht in de mogelijkheden die u voorheen misschien niet zag. The Home Factory maakt een interieurontwerp op maat, maar voeren dit ook door in bouwkundige wijzigingen. Wij bieden de basis voor iedereen die een flinke interieurwijziging wil doorvoeren. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bij The Home Factory kunt u een professionele interieur designer inhuren die uw droomhuis realiseert!

Totaalconcept – Van ontwerp tot realisatie

Om een goed ontwerp te kunnen realiseren is het voor ons belangrijk te weten wie u bent. In eerste instantie komen wij graag bij u thuis langs om te bekijken wat voor levensstijl u heeft, wat de wensen zijn en wat u graag zou willen veranderen. Vervolgens maken wij voor u een plan van aanpak met de daarbij horende kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.  U kunt bij The Home Factory een interieur designer inhuren voor de volgende werkzaamheden:

  • Het casco van een woning uittekenen in 3D
  • Het uitwerken van het definitieve ontwerp in 2D en 3D visualisaties
  • Het maken van een kleuren, licht en materialen plan
  • Inkoop van meubelen rechtstreeks bij de fabrikant
  • Verzorging van interieurstyling

Bij ons uitgebreide totaalconcept maken wij twee A0 tekeningen. In een tekening visualiseren wij de bouwkundige aanpassingen en eventuele maatwerk oplossingen. In de andere tekening verwerken wij de kleuren en materialen. De visualisatie van de gewenste woonstijl en bijbehorende foto realistische 3D tekeningen zorgen ervoor dat het eindresultaat duidelijk zichtbaar is. Wij zorgen ervoor dat alles op elkaar is afgestemd, dat scheelt ook nog eens een hoop tijd.

Tijd voor een interieuradvies!

Een professionele interieur designer inhuren levert u een fijne woon- of werkomgeving op. Wij denken na over details, zodat alles tot in de puntjes kan worden afgewerkt. Van ontwerp tot realisatie. Kortom, een waardevolle investering waar u nog jarenlang van kunt genieten. Bent u op zoek naar een gekwalificeerde interieurontwerper en wilt u de juiste uitwerking voor uw situatie? Vraag vrijblijvend een kosteloos kennismakingsgesprek aan.