Even voorstellen...

Even voorstellen…

Inmiddels is Francis Amallou alweer een aantal maanden aan het werk bij The Home Factory.

Nu ook het nieuwe restaurant van Proto Trattoria geopend is kunnen wij jullie vertellen dat Francis het ontwerp heeft gemaakt van deze sfeervolle horeca.  Zie hierbij de mooie fotorealistische ontwerpen. Hoogste tijd dus om onze collega eens beter voor te stellen.

Vanuit Rhodos heeft creatieve Francis de meest mooie hotel en horeca interieurs voor haar rekening genomen. Ze heeft een goed gevoel voor stijl en materiaal gebruik en maakt nu bij The Home Factory verassende interieur voorstellen. Ze kan ook ter plekke heel goed de styling verzorgen om de echte puntjes op de i zetten. Ja, Francis is heel erg van de details, en die maken natuurlijk ook echt het verschil.
Tevens is ze ook erg lief en zijn wij blij met Francis als collega, ze is een meerwaarde voor ons maar ook zeker voor onze klanten!

De meeste Alpenaren zijn inmiddels wel bij Proto geweest, hoe vinden jullie het geworden?

Na de Alphense bedrijven Helm Chemicals, Drieman Makelaars, Restaurant Proto en  Pilates4U en Van Mil aannemersbedrijf, zijn wij met nog een fantasitische winkelinrichting in het centrum bezig waar je straks helemaal niet meer aan voorbij kan lopen.

Alecos en Nikos heel veel succes en gezelligheid in jullie mooie sfeervolle bedrijf!

Wij zijn in ieder geval fan!

Laat wat van je horen

*