Dock Four - Stylepads

Dock Four – Stylepads

Misschien herken je het ook wel, die lege wand in bijvoorbeeld de keuken, gang of woonkamer en geen idee wat je er mee aan moet.

Daar heeft Dock Four iets op bedacht, namelijk de stylepads.

Een tijdje geleden werden wij bekend met het merk Dock Four. Ondertussen zijn wij officieel dealer geworden en kan The Home Factory jou helpen met een fantastische aankleding van Dock Four.

Er is zoveel mogelijk met de indeling van je eigen persoonlijke wandpaneel, er zijn veel keuze’s in functionele Stylepads, maar ook de decoratieve Stylepads met veel keuzes in kleur- en materiaal gebruik geven jouw wandbekleding net dat wauw effect waar je naar op zoek bent. Je kunt zelfs eigen materiaal aanleveren om de wandbekleding helemaal aan te laten sluiten bij jouw interieur.
 
The Home Factory weet hoe het werkt, hebben alle voorbeelden en stalen van de Stylepads en zijn als ontwerpers heel goed in staat om gezamenlijk met jou een passend ontwerp samen te stellen.
Hoe groot moet het paneel worden, welke vorm moet deze krijgen en hoe past het mooi in je interieur, wij ontwerpen voor en met jou.
 
 
Weet je niet hoe je een mooi paneel kunt samenstellen, welke vorm of afmeting deze moet krijgen en hoe je het paneel mooi laat aansluiten bij je interieur, vind je de persoonlijke hulp wel erg handig?
Maak dan een afspraak!
We kunnen het voor je bestellen en we kunnen het voor je laten plaatsen.
 
We rekenen 180,- voor een ontwerp en persoonlijk advies in het stalenlab van The Home Factory in Alphen aan den Rijn, we geven je dan 50,- euro korting bij bestelling van een wanddecoratie paneel.
 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat wat van je horen

*