Creatieve interieurbegeleiding voor nieuwbouw

Creatieve interieurbegeleiding voor nieuwbouw

De huidige ‘koper van een nieuwbouw woning’ is veranderd en veeleisender. Men wil een gedegen advies en persoonlijk maatwerk, heeft referentiekaders van woonbladen, tv programma’s, internet, beurzen, en vindt deze beleving niet terug bij het kopen van een nieuwe woning.

Als interieur professional krijgt Bianca Gels (The Home Factory)  steeds de vraag mee te denken met kopers voor het “eigen” maken van hun nieuwbouw huis. Hiervoor heeft Bianca StijlConstructie opgericht en het LeefstijlConcept® ontwikkeld. Hiermee helpt zij, samen met haar team Charlotte; styliste en Mylene; Interieur architecte, de aannemer/projectontwikkelaar om kopers te begrijpen, te horen, te laten ontdekken, te verrassen en…. snel te laten beslissen.

StijlConstructie maakt moeiteloos de vertaalslag van woonbeleving naar uitvoerbare bouwplannen.De klant is bij ons het uitgangspunt en staat centraal in een nieuw ontwikkeld LeefstijlConcept®. Dit concept stelt projectontwikkelaar en aannemer in staat om aansluiting te vinden bij de huidige veeleisende klant én veranderde markt. Wij helpen om kopers te begrijpen, te laten ontdekken, te verrassen en te laten beslissen. Dit doen wij van ‘binnenuit’ met gevoel voor smaak, stijl en sfeer. 

logo SC outline def
Adviseren

Vanaf de eerste ontwikkelingsplannen adviseren wij, vanuit onze expertise, bij de indeling van de woningen. Welke doelgroep gaat hier straks wonen? Welke eisen zal de koper stellen? Hoe kun je het best met hen communiceren? StijlConstructie maakt de doelgroep visueel en ontwerpt de opties vanuit ons LeefstijlConcept®. De visualisatie levert prachtige plattegronden en visuals op zodat de verkoop kan starten.

Enthousiasmeren

Bij de eerste informatiebijeenkomst laten wij kopers ervaren wat er allemaal mogelijk is met hun toekomstige woning. Men kan zelfs digitaal “door een woning lopen”! De woonwensen van de koper en de technische mogelijkheden van de bouwer ontmoeten elkaar op ons digitale moodboard. StijlConstructie zorgt voor beleving!

Uitvoeren

Bij iedere verkochte woning volgt een individueel gesprek. Door ons LeefstijlConcept® sluiten de opties exact aan bij de verwachting van de koper. Hierdoor kiest men bewust, overtuigd én snel. StijlConstructie vertaalt de persoonlijke woonwensen naar concrete bouwinformatie.

Ook moeite om de ‘woonbeleving‘ van klanten te verstaan?
Wij helpen u graag vertalen!

Bezoek onze site