Concepten

Concepten

“Your home is your castle”, zeggen de Engelsen. Zo’n plek waar je volstrekt jezelf kunt zijn, omringd door een sfeer die bij je past. Het is alleen niet iedereen gegeven om door bestaande wanden, vloeren en meubels heen te kijken. Of om in een kale plattegrond het huis van uw dromen te herkennen. The Home Factory maakt uw wensen concreet en brengt uw persoonlijke stijl tot leven. Dat kan al met een inspiratiesessie, maar indien gewenst maken wij een maatwerk ontwerpconcept waarin de indeling en het interieur tot in de kleinste details zijn uitgewerkt.

 

 Stijlvol Ontwerpconcept

Gaat u verbouwen of verhuizen en wilt u een frisse start maken? Met het Stijlvol Ontwerpconcept helpen wij particulieren en bedrijven om van een vaag idee tot een volledig uitgewerkt interieurontwerp te komen. In dit concept is alles maatwerk, of het nu de gehele woning betreft of alleen de begane grond, keuken, badkamer, slaap- of werkvertrekken. Samen met u ondernemen wij een persoonlijke ontdekkingstocht naar uw ideale leefruimte, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te verhelderen en aan te scherpen.

Uw woning wordt volledig opgetrokken in 3D, zodat we verschillende indelingsopties kunnen visualiseren. Aan de hand van een digitaal tekenbestand werken we stap voor stap toe naar een definitief ontwerp, gecompleteerd met gedetailleerde A0 werktekeningen waarmee u en uw leveranciers direct aan de slag kunnen. Mocht u de realisatie liever aan ons uitbesteden, dan nemen wij die graag uit handen.

Nog meer zekerheid en comfort? Dan verzorgen wij ook het kleuren- en materialenplan, evenals het lichtplan waarmee u letterlijk en figuurlijk de uitstraling van uw nieuwe interieur versterkt. Foamboards met stalen, een boekje met fotorealistische renders, een film van het 3D ontwerp, minutieuze uitwerkingen en tekeningen: we laten niets aan het toeval, noch aan de verbeelding over. Kiest u voor dit concept, dan zijn wij pas klaar als u helemaal tevreden bent.

 

 

Stijlvol Stylingconcept

Wilt u uw interieur veranderen en meer sfeer toevoegen, maar vindt u het lastig om u een voorstelling te maken van de mogelijkheden? Met een Stijlvol Stylingconcept maakt u slim gebruik van onze verbeeldingskracht. Wij tekenen het interieur dan in 3D voor u uit, zodat u een goede virtuele indruk krijgt van het beoogde eindresultaat. Daarnaast ontvangt u van ons een suggestie voor de te gebruiken kleuren en materialen, aangevuld met een shoppinglist waarmee u zelf uw slag kunt slaan. Tijdens een bespreking bij ons op kantoor nemen wij het plan in 3D met u door en bespreken wij de laatste aanpassingen. Het definitieve voorstel verwerken wij tot een presentatieboek op A3 formaat en van de 3D visualisaties ontvangt u een filmpje. Met dit pakket heeft u een goed vertrekpunt om uw interieur onder handen te nemen. 

 

Speeddate Concept

Bent u toe aan een nieuw interieur en kunt u daarbij wat extra inspiratie gebruiken? Met ons speeddate concept helpen wij u graag op weg. Na een kennismakingsgesprek bij u thuis gaat onze interieurstylist aan de slag met het woonstijlplan. Tijdens de daaropvolgende speeddate maakt zij samen met u een bijbehorende indelingsschets met behulp van schaalmeubels op een 2D plattegrond. U krijgt bovendien suggesties voor kleur- en materiaalgebruik en tips over passende meubels en accessoires. Dit pakket biedt u een mooie basis om uw inrichting smaakvol te veranderen. Ziet u het al voor u?  

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren