Blog

Intussen in Keulen en Parijs…

The Home Factory bezoekt vakbeurzen (en keert enthousiast terug!)

IMM COLOGNE/LIVING KITCHEN KEULEN

Op woensdag 17 januari ben ik (Bianca) naar meubelbeurs Imm Cologne/Living Kitchen Keulen

Geweest; een walhalla voor iedereen die de keuken een hoofdrol toebedeelt in het interieur.

[Lees meer…]

Even voorstellen…

Inmiddels is Francis Amallou alweer een aantal maanden aan het werk bij The Home Factory.

Nu ook het nieuwe restaurant van Proto Trattoria geopend is kunnen wij jullie vertellen dat Francis het ontwerp heeft gemaakt van deze sfeervolle horeca.  Zie hierbij de mooie fotorealistische ontwerpen. Hoogste tijd dus om onze collega eens beter voor te stellen.

[Lees meer…]

Creatief vormgeven maakt wonen bijzonder – Deel 2

In ons vorige blog gaven we enkele voorbeelden van woonoplossingen door The Home Factory bij nieuwbouwwoningen. In dit deel leest u meer over een veelvoorkomende vraag van bewoners van een bestaande woning. Ook lichten we onze specialisatie keukens ontwerpen toe en onze nieuwste activiteit: tuinen ontwerpen.

[Lees meer…]

Creatief vormgeven maakt wonen bijzonder – Deel 1

Bij de woorden interieurontwerp en interieurstyling denken we al snel aan de home make-over programma’s op tv. Er komt een trendy kleur op de muren, de oude vloer wordt vervangen door een nieuwe en er worden andere meubels aangeschaft. Het resultaat van de metamorfose is prachtig! Alleen, hier gaat het meer over interieurstyling dan over het totaalconcept dat een interieurontwerper biedt. Wat doet het team van The Home Factory méér dan het stylen van interieurs? Dat laten we zien aan de hand van voorbeelden. Vragen van mensen, die hun huis of kantoor grondig wilden veranderen en daar een professional voor nodig hadden.

[Lees meer…]

Interieurtrends 2018

Ik zal mezelf even voorstellen op dit inspirerende blog. Ik ben Lisa, 19 jaar oud en zit in mijn examenjaar van de studie Interieuradviseur op het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam. Mijn hobby is alles wat met interieur te maken heeft, dus ik loop met heel veel plezier stage bij The Home Factory. Tijdens mijn 10 leerzame weken stage, heb ik hier mijn examenopdracht uitgevoerd over trends en ontwikkelingen. Benieuwd naar de nieuwste trends van 2018? [Lees meer…]

Dock Four – Stylepads

Misschien herken je het ook wel, die lege wand in bijvoorbeeld de keuken, gang of woonkamer en geen idee wat je er mee aan moet.

Daar heeft Dock Four iets op bedacht, namelijk de stylepads.

Een tijdje geleden werden wij bekend met het merk Dock Four. Ondertussen zijn wij officieel dealer geworden en kan The Home Factory jou helpen met een fantastische aankleding van Dock Four.

[Lees meer…]

Interieurontwerp Drive in woning Alphen aan den Rijn

 

Als je al lang in een woning woont en je wilt het interieur gaan veranderen is het lastig je een voorstelling te maken van de mogelijkheden. Je bent vertrouwd met hoe het nu is ingedeeld en ingericht en probeer daar dan maar is door heen te kijken. Dat valt vaak niet mee…

[Lees meer…]

Namens het team wensen wij jullie allemaal