Blog

Interieurtrends 2018

Ik zal mezelf even voorstellen op dit inspirerende blog. Ik ben Lisa, 19 jaar oud en zit in mijn examenjaar van de studie Interieuradviseur op het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam. Mijn hobby is alles wat met interieur te maken heeft, dus ik loop met heel veel plezier stage bij The Home Factory. Tijdens mijn 10 leerzame weken stage, heb ik hier mijn examenopdracht uitgevoerd over trends en ontwikkelingen. Benieuwd naar de nieuwste trends van 2018? [Lees meer…]

Dock Four – Stylepads

Misschien herken je het ook wel, die lege wand in bijvoorbeeld de keuken, gang of woonkamer en geen idee wat je er mee aan moet.

Daar heeft Dock Four iets op bedacht, namelijk de stylepads.

Een tijdje geleden werden wij bekend met het merk Dock Four. Ondertussen zijn wij officieel dealer geworden en kan The Home Factory jou helpen met een fantastische aankleding van Dock Four.

[Lees meer…]

Interieurontwerp Drive in woning Alphen aan den Rijn

 

Als je al lang in een woning woont en je wilt het interieur gaan veranderen is het lastig je een voorstelling te maken van de mogelijkheden. Je bent vertrouwd met hoe het nu is ingedeeld en ingericht en probeer daar dan maar is door heen te kijken. Dat valt vaak niet mee…

[Lees meer…]

Namens het team wensen wij jullie allemaal

Interieurontwerp nieuwbouwwoning project Vogelenzang Rhenen

Een modern en strak interieur met een vleugje Afrika. Met zo’n wensenlijst gaan wij graag aan de slag om er iets bijzonders van te maken!

In eerste instantie natuurlijk kijkend naar de beste indeling voor de woning. Dat blijft voor veel mensen lastig bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Er zijn zoveel mogelijkheden en opties en als het dan toch nog gebouwd moet gaan worden wil je dat natuurlijk ook gelijk goed doen. Door het maken van verschillende indelingsopties in 3D, wordt het inzichtelijk wat voor mogelijkheden uw woning bied. En kun je weloverwogen een keuze maken voor de indeling die het beste aansluit bij de wensen.

[Lees meer…]

Interieurontwerp kantoorpand Alblasserdam

 

Voor een bestaand kantoorpand in Alblasserdam hebben wij een interieurontwerp gemaakt voor de kantoor- en vergaderruimtes, ontvangstruimte en de kantine. 
In de huidige situatie waren er veel loze ruimtes die effectiever benut konden worden. Gezamenlijk met de directie hebben we gekeken naar de verschillende afdelingen van het bedrijf en de huidige werkstructuur. Gezamenlijk met de wens voor het creĆ«ren van een aantal nieuwe afdelingen hebben we een nieuwe indeling gemaakt, waarin alle eisen en wensen zijn meegenomen. Zo wordt er niet alleen optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige ruimte, maar wordt ook de werkstructuur verbeterd.

[Lees meer…]

Interieurontwerp Pilates studio

Een grote loods in Alphen a/d Rijn wordt omgetoverd tot garage,  huur woning en een Pilates studio. Voor deze laatste ruimte zijn wij ingeschakeld om hier een mooi interieurontwerp voor te maken. Een rustgevende en natuurlijke sfeer was het uitgangspunt. Er is een ruime studio gemaakt voor de pilates lessen, een ontvangstruimte en kleedruimte. Omdat de ruimtes allemaal erg hoog zijn hebben we een vide in de ontvangstruimte gemaakt. Zo kon er een extra ruimte gecreĆ«erd worden waar mensen na de les nog even rustig kunnen zitten met een kopje thee. 

[Lees meer…]

Interieur/tuinontwerp veranda

Een veranda van alle gemakken voorzien, een ruimte waar gewerkt,  gerelaxt en gegeten kan worden.  De mooie combinatie van verschillende houtsoorten en planten geeft de veranda een natuurlijke uitstraling en kun je het hele jaar door genieten van elke ruimte.

[Lees meer…]