Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bianca-Gels 1Ik ben Bianca Gels. Na 14 jaar ervaring in de woonbranche te hebben opgedaan ben ik als gediplomeerd registerinterieurontwerper  en  keurmerk styliste interieur nu zelfstandig werkzaam. Totaalinterieurs voor kleine en grote woningen en bedrijven adviseren zijn nu mijn uitdaging. Opdrachtgevers optimaal adviseren en hun verwachtingen overtreffen. Grenzen verleggen en steeds weer met nieuwe ideeën komen. Dat kan nu met mijn eigen bedrijf The Home Factory in Alphen aan den Rijn. Verder werk in uiteraard nauw samen met collega stylisten en grafisch ontwerpers, architecten, makelaars,  interieurinrichters, interieurbouwers, aannemers, fabrikanten en winkeliers. Teamwork geeft alle projecten een fantastisch resultaat. Door onze krachten te bundelen zijn wij een supersterk team die allerlei projecten aangaan en tot een succesvol eindresultaat brengen.

 

logo website klein

 

Charlotte 2
Charlotte de Lange, afgestudeerd aan de academie VOGUE, is als all-round styliste, een zeer creatieve en stijlbewuste waardevolle aanvulling binnen de The Home Factory. Charlotte vertaald alle woon wensen binnen een opdracht en visualiseert dit in een sfeercollage, het startpunt van ieder nieuw woonconcept. Met haar geoefend oog voor detail is zij nauw betrokken om elke opdracht tot een hoger niveau te trekken. Daarnaast heeft ze als beginnend tuinontwerper een eigen concept opgericht binnen The Home Factory; Charlotte’s Garden. Hierin maakt zij creatieve tuinontwerpen waarbij de
relatie tussen binnen & buiten en stijl & sfeer centraal staan.Charlotte's Garden Logo klein

 

 

 

 

Mylene

 

Mylène Flaman, afgestudeerd aan de Kunstacademie in Utrecht, is als interieurarchitecte werkzaam binnen het team van The Home Factory. Met haar enthousiasme, creativiteit en technische achtergrond vertaald zij de woonwensen van de klant in verassende interieurontwerpen. Daarnaast houd zij iedereen op de hoogte van onze projecten, werkzaamheden en nieuwtjes via social media.

 

 

 

Mark 2

 

Als architect kan Mark van der Neut onze interieur plannen vertlen naar bouwkundige tekeningen, met bijbehorende installatie technische tekeningen. Door het uitwerken van werktekeningen voor een uitvoerder, kan hij de regie houden op elke bouwplaats. Daarnaast geeft Mark advies op bouwkundige en constructieve aanpassingen. Indien er voor werkzaamheden een vergunningsaanvraag noodzakelijk is, kan hij dit gehele traject met de gemeente onderhouden.