Blog

Beurs eigen huis: bouwen of verbouwen

Zoals je wellicht al gelezen had, zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen van de beurs Eigen Huis Bouwen of Verbouwen in de jaarbeurs in Utrecht.
Dit jaar stonden we onder het concept Home & Design Team gezamenlijk met de architecten van Freyr. 

[Lees meer…]

Gerealiseerd project nieuwbouw villa Alphen aan den Rijn.

We zijn weer op pad geweest om foto’s te maken van een gerealiseerd project; Luxe nieuwbouw villa Wilhelminalaan Alphen aan den Rijn

Het is altijd leuk om onze ontwerpen in realisatie te zien en het resultaat mag er wezen!

Benieuwd naar meer informatie en foto’s klik hier.

Voorbereidingen beurs Eigen Huis

Ook dit jaar staan wij op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar zijn we aanwezig met het hele Home&Design team van 6 okt t/m 8 okt, op de beurs in Utrecht.

Benieuwd hoe dit eruit gaat zien?

[Lees meer…]

Home & Design Team

 

Home & Design Team

Het ontwerpbureau waar architectuur, interieurvormgeving, tuin en styling gecombineerd worden in één totaalontwerp.

[Lees meer…]

Kleur & Materiaal gebruik

 

Het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen is een secuur werk, die details bepalen een sfeervol eindresultaat, hoe dit er in het echt uit komt te zien, visualiseren wij in het interieur ontwerp. Op deze manier zorgen we dat het ontwerp, met bijpassende materialen, een eenheid en/of een blikvanger vormt. 

[Lees meer…]

Even voorstellen

Het wordt tijd dat ik mij ga voorstellen aan jullie! Ik ben Winnie, 20 jaar en sinds juli werkzaam bij The Home Factory. Helemaal nieuw ben ik hier niet, in mijn derde leerjaar voor de opleiding tot interieuradviseur op het Hout- en Meubilering College, heb ik 2 periodes stage mogen lopen bij dit inspirerende  ontwerp bureau! Tijdens mijn afstuderen kreeg ik de kans om het team van The Home Factory te komen versterken. En nu ik mijn diploma op zak heb ben ik vast drie dagen werkzaam bij The Home Factory.  Ik voel mij al snel weer thuis en werk nu mee aan alle mooie projecten, en ga ik verder studeren in deeltijd.

 

Binnenkijken?

Lijkt het jou ook leuk om alvast een kijkje te nemen in je nieuwe woning nog voordat deze is gebouwd? Voor onze klanten, uit het nieuwbouw project De Horn in Rijnsburg, hebben wij een interieurontwerp gemaakt. Zodat zij nu al een duidelijk beeld hebben hoe het interieur er na oplevering uit komt te zien. 

Nieuwsgierig hoe het gaat worden? Neem alvast een kijkje…

Stalen wandregaal

The Home Factory heeft deze stalen wandregaal laten maken voor een klant, de fabrikant heeft er gelijk wat meer gefabriceerd, het is geen zielig kastje maar een zware kwaliteit, de liggers en de staanders lopen in een stuk door. De afmeting is 100 cm breed en 160 cm hoog, en 20 cm diep. Het is ook mogelijk deze in het wit te verkrijgen. De kosten zijn 495,- euro excl. BTW, deze dient zelf opgehaald te worden.

Wil je zien hoe deze past in het interieur?

Meer informatie, bel of mail even met Bianca

[Lees meer…]