Blog

Kleur & Materiaal gebruik

 

Het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen is een secuur werk, die details bepalen een sfeervol eindresultaat, hoe dit er in het echt uit komt te zien, visualiseren wij in het interieur ontwerp. Op deze manier zorgen we dat het ontwerp, met bijpassende materialen, een eenheid en/of een blikvanger vormt. 

[Lees meer…]

Even voorstellen

Het wordt tijd dat ik mij ga voorstellen aan jullie! Ik ben Winnie, 20 jaar en sinds juli werkzaam bij The Home Factory. Helemaal nieuw ben ik hier niet, in mijn derde leerjaar voor de opleiding tot interieuradviseur op het Hout- en Meubilering College, heb ik 2 periodes stage mogen lopen bij dit inspirerende  ontwerp bureau! Tijdens mijn afstuderen kreeg ik de kans om het team van The Home Factory te komen versterken. En nu ik mijn diploma op zak heb ben ik vast drie dagen werkzaam bij The Home Factory.  Ik voel mij al snel weer thuis en werk nu mee aan alle mooie projecten, en ga ik verder studeren in deeltijd.

 

Binnenkijken?

Lijkt het jou ook leuk om alvast een kijkje te nemen in je nieuwe woning nog voordat deze is gebouwd? Voor onze klanten, uit het nieuwbouw project De Horn in Rijnsburg, hebben wij een interieurontwerp gemaakt. Zodat zij nu al een duidelijk beeld hebben hoe het interieur er na oplevering uit komt te zien. 

Nieuwsgierig hoe het gaat worden? Neem alvast een kijkje…

Stalen wandregaal

The Home Factory heeft deze stalen wandregaal laten maken voor een klant, de fabrikant heeft er gelijk wat meer gefabriceerd, het is geen zielig kastje maar een zware kwaliteit, de liggers en de staanders lopen in een stuk door. De afmeting is 100 cm breed en 160 cm hoog, en 20 cm diep. Het is ook mogelijk deze in het wit te verkrijgen. De kosten zijn 495,- euro excl. BTW, deze dient zelf opgehaald te worden.

Wil je zien hoe deze past in het interieur?

Meer informatie, bel of mail even met Bianca

[Lees meer…]

Design District 2017

Onze stagiaire Rosanne van het Hout- en Meubileringscollege Amsterdam heeft afgelopen vrijdag 9 juni 2017 samen met Bianca de beurs Design District bezocht. Deze keer was de beurs in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam. Een prachtige locatie met mooie industriële elementen. Er waren drie verschillende hallen met allerlei verschillende merken van verlichting, textiel, tegels en meubilair.

[Lees meer…]

Interieurontwerp nieuwbouw appartement Alphen aan den Rijn

Loop met ons mee door dit ruime nieuwbouw appartement in Alphen aan den Rijn, waar wij een interieurontwerp voor hebben gemaakt. Wij zijn benieuwd naar de realisatie!

Stagelopen bij The Home Factory

The Home Factory is een interieurontwerpbureau en altijd opzoek naar enthousiaste stagiaires. Wij bieden plek aan eind 3e of 4e-jaars studenten die de juiste vormgeving van de interieur vraagstelling kunnen visualiseren in Sketch-Up. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden ruimte voor een full-time stagiair met een MBO of HBO opleiding waarbij interieurontwerp centraal staat. Voorkeur voor langere stageperiode.

Ben jij geïnteresseerd in een stage bij The Home Factory, klik hier.

Van fotorealistische renders naar werkelijkheid

Onlangs hebben wij een fotoshoot gehouden bij een van onze klanten waarvoor wij het gehele interieur hebben gerealiseerd. Van een casco woning naar een compleet ingericht huis. Wij hebben van A tot Z meegedacht over alles wat er bij komt kijken als je een nieuwbouw woning koopt. Wij bij The Home Factory noemen dit ook wel een totaalconcept. We maken indelingsopties, denken mee over kleuren, materialen en verlichting en vertalen dit alles naar bruikbare werktekeningen. Een onderdeel in het totaalconcept zijn fotorealistische renders. Wanneer wij samen met de klant, tot een definitief ontwerp zijn gekomen, kunnen wij vanuit ons 3D tekenprogramma, fotorealistische renders maken. Met fotorealistische renders worden levensechte visualisaties bedoelt. Afbeeldingen van jouw toekomstige woning. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe jouw woning er straks uit komt te zien. In dit project zijn de gelijkenissen tussen renders en de realisatie heel duidelijk zichtbaar. De renders zijn echt tot leven gekomen. De klant stond, door middel van de renders, niet voor verassingen. Hij wist precies wat hem te wachten stond voordat de verbouwing ook maar begonnen was. Dit gegeven geeft aan hoe waardevol fotorealistische renders zijn. De klant was dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Klik op ‘lees meer’ om de gelijkenissen van de renders met het eindresultaat te zien.

[Lees meer…]