Blog

Stalen wandregaal

The Home Factory heeft deze stalen wandregaal laten maken voor een klant, de fabrikant heeft er gelijk wat meer gefabriceerd, het is geen zielig kastje maar een zware kwaliteit, de liggers en de staanders lopen in een stuk door. De afmeting is 100 cm breed en 160 cm hoog, en 20 cm diep. Het is ook mogelijk deze in het wit te verkrijgen. De kosten zijn 495,- euro excl. BTW, deze dient zelf opgehaald te worden.

Wil je zien hoe deze past in het interieur?

Meer informatie, bel of mail even met Bianca

 

   

   

Design District 2017

Onze stagiaire Rosanne van het Hout- en Meubileringscollege Amsterdam heeft afgelopen vrijdag 9 juni 2017 samen met Bianca de beurs Design District bezocht. Deze keer was de beurs in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam. Een prachtige locatie met mooie industriële elementen. Er waren drie verschillende hallen met allerlei verschillende merken van verlichting, textiel, tegels en meubilair.

[Lees meer…]

Interieurontwerp nieuwbouw appartement Alphen aan den Rijn

Loop met ons mee door dit ruime nieuwbouw appartement in Alphen aan den Rijn, waar wij een interieurontwerp voor hebben gemaakt. Wij zijn benieuwd naar de realisatie!

Stagelopen bij The Home Factory

The Home Factory is een interieurontwerpbureau en altijd opzoek naar enthousiaste stagiaires. Wij bieden plek aan eind 3e of 4e-jaars studenten die de juiste vormgeving van de interieur vraagstelling kunnen visualiseren in Sketch-Up. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden ruimte voor een full-time stagiair met een MBO of HBO opleiding waarbij interieurontwerp centraal staat. Voorkeur voor langere stageperiode.

Ben jij geïnteresseerd in een stage bij The Home Factory, klik hier.

Van fotorealistische renders naar werkelijkheid

Onlangs hebben wij een fotoshoot gehouden bij een van onze klanten waarvoor wij het gehele interieur hebben gerealiseerd. Van een casco woning naar een compleet ingericht huis. Wij hebben van A tot Z meegedacht over alles wat er bij komt kijken als je een nieuwbouw woning koopt. Wij bij The Home Factory noemen dit ook wel een totaalconcept. We maken indelingsopties, denken mee over kleuren, materialen en verlichting en vertalen dit alles naar bruikbare werktekeningen. Een onderdeel in het totaalconcept zijn fotorealistische renders. Wanneer wij samen met de klant, tot een definitief ontwerp zijn gekomen, kunnen wij vanuit ons 3D tekenprogramma, fotorealistische renders maken. Met fotorealistische renders worden levensechte visualisaties bedoelt. Afbeeldingen van jouw toekomstige woning. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe jouw woning er straks uit komt te zien. In dit project zijn de gelijkenissen tussen renders en de realisatie heel duidelijk zichtbaar. De renders zijn echt tot leven gekomen. De klant stond, door middel van de renders, niet voor verassingen. Hij wist precies wat hem te wachten stond voordat de verbouwing ook maar begonnen was. Dit gegeven geeft aan hoe waardevol fotorealistische renders zijn. De klant was dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Klik op ‘lees meer’ om de gelijkenissen van de renders met het eindresultaat te zien.

[Lees meer…]

Woontrends voorjaar 2017 – Blauw en roze

De lente maakt zijn intrede en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. De lentekriebels komen en de neiging om je interieur op te frissen hoort hier natuurlijk ook bij. Wat zijn de trendkleuren voor dit woonseizoen?

[Lees meer…]

Interieurontwerp boerderij Poederoijen

Door de bewoners van een oude boerderij in Poederoijen zijn wij benaderd om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping. De hoogte verschillen in het plafond, een badkamer op de begane grond en de verdeling van de woning in diverse kleine ruimtes zorgen ervoor dat er geen samenhang is. Niet voor niets dat zij onze hulp hebben ingeschakeld om van de complete benedenverdieping een andere indeling te maken om meer eenheid en samenhang te creëren en om zo het beste uit de woning te halen. Door alles uit te tekenen in 3D hebben zij een duidelijk beeld van de mogelijkheden gekregen. Door de muur tussen de voor- en achterkamer door te breken, is er een grote leefruimte ontstaan waarin het wonen, eten en koken met elkaar verweven worden. De bewoners kennen hun huis niet meer terug en kunnen dan ook niet wachten om het te gaan uitvoeren! Klik op ‘lees meer’ om de transformatie van de benedenverdieping te bekijken.

[Lees meer…]

Nieuwe tegelcollecties Refin 2017

 

Ons favoriete tegelmerk, Refin, heeft de nieuwe tegelcollecties van 2017 geïntroduceerd. Wij zijn erg te spreken over de nieuwe collecties en we lichten hieronder onze favorieten toe.

[Lees meer…]